TERMENI SI CONDITII


Termene si conditii site


Site-ul www.deea-style.ro este proprietatea Stefy Business Marketing, organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Sector 5 , inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J40/111/2022, CUI RO45430075, adresa email:
deeastyle2023@gmail.com

Prezentul document impreuna cu Politica de Confidentialitate si Politica de cookie-uri pun la dispozitia tertilor regulamentul privind termenii si conditiile care guverneaza utilizarea site-ului www.deea-style.ro . Utilizarea SITE-ului asa cum este definit mai jos (incluzand accesul, navigarea, achizitionarea produselor si serviciilor disponibile) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si a politicilor si informatiilor afisate pe SITE, inclusiv termeni si conditii speciale, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.


Site-u lwww.deea-style.ro este un site de comert electronic care ofera spre vanzare prin intermediul Internetului cadouri personalizate si nepersonalizate. 


Stefy Business Marketing isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic acesti Termeni si Conditii, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care puteti utiliza SITe-ul. În cazul oricarei astfel de modificari, Stefy Business marketing va afisa versiunea modificată a Termenilor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei document.


DefinitiiSITE: Domeniul: www.deea-style.ro si subdomeniile acestuia. 


CONTINUT are urmatoarea definitie: 


toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; 
continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR sau CLIENTILOR sai de catre Stefy Business Marketing prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; 
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Stefy Business Marketing UTILIZATORULUI, MEMBRILOR sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate de catre acesta; 
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Stefy Business Marketing intr-o anumita perioada; 
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Stefy Business Marketing are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si care apar pe SITE; 
date referitoare la Stefy Business Marketing sau alte date privilegiate ale acesteia. 
SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ului, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand totodata si alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic). 


UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT ca vizitator al site-ului pentru vizualizarea acestuia, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) fara sa implice existenta unui acord scris de utilizare intre Stefy Business Marketing si fara sa necesite neaparat crearea si utilizarea unui CONT. Utilizand website-ul www.deea-style.ro, UTILIZATORUL este implicit de acord cu prezentele “Termeni si Conditii”. In caz contrar acesta are dreptul de a renunta oricand la utilizarea acestui SITE. 


MEMBRU - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Stefy Business Marketing si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT. 


CLIENT - Persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU si lansarii si primirii unei comenzi. 


CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul catre zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU. 


DOCUMENT – prezentul fisier “Termeni si Conditii” 


COMANDA - exprimarea dorintei de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul site-ului www.deea-style.ro, realizata de un CLIENT care isi doreste ca produsul(ele) respective sa fie livrate la adresa mentionata in formularul de contact. 


COMANDA SPECIALA – este o COMANDA de produse personalizate sau confectionate la cerere, in cantitati sau dimensiuni diferite fata de cele aflate in stoc, care pot fi realizate cu elemente din design-ul produselor prezentate pe SITE sau care incorporeaza anumite imagini trimise de catre CLIENT. 


CONTRACT LA DISTANTA - conform definitiei cuprinse in O.G.34/2014, art. 2 pct. 7, contractul la distanta este încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul; este COMANDA realizata pe site-ul www.personalizaristefy.ro si confirmata de catre Stefy Business Marketing verbal (telefonic) sau electronic (email), fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului. Comanda neconfirmata de catre Stefy Business Marketing nu are valoarea unui Contract. 


NEWSLETTER /ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Stefy Business Marketing intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Stefy Business Marketing cu referire la informatiile continute de acesta (mentinere preturi, promotii, lichidare stocuri, etc.) daca anumite situatii aparute necesita schimbari inopinate. 


TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Stefy Business Marketing de la/catre CLIENT, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Stefy Business Marketing sau prin sistemele ramburs ale firmelor de curierat, indiferent de modalitatea de livrare. 


Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe SITE implica acceptarea prezentului DOCUMENT. Fiecare CLIENT isi da acordul prin bifarea casutei "Sunt de acord cu ‘Termenii si Conditiile" inainte de confirmarea efectiva a comenzii. Tranzactiile sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi (prin click pe butonul „Plaseaza comanda”), are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa. 


Prezentul DOCUMENT are rol de contract intre Stefy Business Marketing si CLIENT si se aplica tuturor comenzilor realizate prin intermediul SITE-ului. Clientul se obliga sa ia la cunostinta prezentele “Termeni si conditii” inainte de a realiza o COMANDA.